DGS-HSL-chain – de nieuwe norm

De DGS Hygienic Slaughter Line Chain is hét antwoord op de vraag hoe de hygiëne in slachthuizen verhoogd kan worden. Het betreft de meest hygiënisch verkrijgbare ketting voor het voedselveilig produceren en gaat verder dan de geldende Hygiëne eisen.

Ontdek de voordelen van de hygiënische ketting

N
Duurzaam en zéér hygiënisch
N
Volledig van RVS en volgens GMP gecertificeerde kunstof wielen
N
Mogelijk om tijdens productie te onderhouden
N
Compitabel met huidige gangbare galvanisch verzinkte kettingen, zoals de insteekketting en de cardanische ketting
N
Bevat geen vet aan de buitenzijde
N
100% Nederlands product

DGS Hygienic Slaughter Line chain

De hoogste hygiëne standaard was het uitgangspunt bij het ontwerpen van de nieuwe DGS-HSL-CHAIN. De nieuwe CHAIN biedt de oplossing voor de nadelen van de bestaande gegalvaniseerde ketting welke een zwakke schakel is ten aanzien van Hygiëne.

Duurzaam en betrouwbaar

Door de duurzaamheid van de oplossing en het beperkte onderhoud zijn de operationele kosten laag. Met goed onderhoud is een oneindige levensduur van de DGS-HSL-CHAIN mogelijk.

Compitabel met bestaande oplossingen

De DGS-HSL-CHAIN is cardanisch en daarmee bij uitstek geschikt om hoogteverschillen te overbruggen. De oplossing sluit naadloos aan bij de bestaande gegalvaniseerd cardanische ketting. Zo kunnen bestaande conveyors omgebouwd worden.

 

Brochure Ontvangen

Per mail de brochure ontvangen van de DGS-HSL-Chain? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang de brochure via e-mail.

DGS
Bouwstraat 11
7483 PE Haaksbergen
Tel: +31 (0)85 7731833
Fax: +31 (0)85 7731834
Mail: info@dgs-ps.nl