DGS ›

 

ONZE
PARTNERS

DGS gelooft in samenwerken met partners. We willen onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen met efficiënte oplossingen. Hoewel we een breed productenpakket hebben, zijn een aantal producten van partners een welkome aanvulling binnen de twee productlijnen van DGS.

Wij maken ons de partneroplossingen volledig eigen en integreren deze met de eigen oplossingen. Uiteraard wordt het projectmanagement voor het gehele project inclusief het partnerdeel door ons verzorgd. Op deze manier heeft u als klant één aanspreekpunt.

 

Partner voor invries- tunnels voor dozen en kratten

Milmeq is onze partner voor invries- en koeltunnels voor onze productgroep Material Handling. Milmeq is een vooraanstaand bedrijf uit Nieuw-Zeeland en levert een aantal innovatieve en toonaangevende invries- en koelconcepten, voor het invriezen en koelen van producten in dozen en kratten.

PASSIE

KORTE LIJNEN

PROCESKENNIS

FLEXIBEL

De partners waarmee we samenwerken zijn selectief gekozen en passen in onze bedrijfs-, product- en marktstrategie. Daarnaast sluiten de kernwaarden van de partners goed aan bij de kernwaarden van DGS. Zo hebben onze partners, net als wij, een passie voor efficiency, hanteren ze korte lijnen, zijn ze flexibel en beschikken ze over ruime proceskennis.

DGS
Bouwstraat 4
7483 PA Haaksbergen
Tel: +31 (0)85 7731833
Fax: +31 (0)85 7731834
Mail: info@dgs-ps.nl