Partners

MILMEQ

PARTNER VOOR INVRIESTUNNELS
VOOR DOZEN EN KRATTEN

Milmeq is onze partner voor invries- en koeltunnels voor onze productgroep Material Handling. Milmeq is een vooraanstaand bedrijf uit Nieuw-Zeeland en levert een aantal innovatieve en toonaangevende invries- en koelconcepten, voor het invriezen en koelen van producten in dozen en kratten.

DGS integreert de invries- en koeltunnels in de Material Handling-projecten. Het volledige ontwerp, de realisatie en inbedrijfstelling wordt door ons verzorgd en natuurlijk nemen we de projectleiding in het geheel voor onze rekening.

Wij kennen de producten van Milmeq, verzorgen de support en onderhouden de systemen.

Milmeq is onze partner voor invriestunnels voor onze productgroep Material Handling. Milmeq is een vooraanstaand bedrijf uit Nieuw Zeeland en levert een aantal innovatieve en toonaangevende invriesconcepten voor het invriezen van producten in dozen en in kratten.

DGS integreert de invriestunnels in de Material Handling projecten. Het volledige ontwerp, de realisatie en inbedrijfstelling wordt door DGS verzorgt en natuurlijk neemt DGS de projectleiding voor het geheel voor zijn rekening.

DGS kent de producten van Milmeq, verzorgt de support en onderhoud de systemen.

DGS
Bouwstraat 4
7483 PA Haaksbergen
Tel: +31 (0)85 7731833
Fax: +31 (0)85 7731834
Mail: info@www.dgs-ps.nl